2 de gener del 2013

RESUM JORNADA

Cuatre van ser els equips del nostre club que van jugar partit el passat dissabte 22 de Desembre, bon balanç per als nostres, amb tres victòries i una sola derrota, anem a repasar com els va anar als nostres.
El Cadet Femení jugava un partit aplaçat a la complicada pista de l'equip SAGRADO CORAZON, el resultat va ser desfavorable per a les nostres, i les nostres van ser derrotades per un clar 62-27 aquesta derrota deixa a les nostres, amb sis partits disputats, dos victòries i cuatre derrotes i a la sexta plaça de la classificació de nou equips. De moment balanç negatiu per a l'equip, hi ha que treballar un poquet més xiques per pujar algún lloc a la classificació de cara al final de lliga.
El Cadet Masculí, va tornar d'Algemesí amb una important victòria per un apretat 57-60. Aquesta victòria col.loca a l'equip a una posició còmoda a la classificació, cuarts classificats amb vuit partits juats, cinc victòries i tres derrotes. Hi ha que seguir així equip.
Després de tres setmanes sense jugar, el nostre Júnior Masculí, aconseguí amb això sí, més dificultats de les previstes una importantíssima victòria davant un equip molt peleó com va ser el CLUB BASQUET MONÒVER per un ajustaíssim 59-58. Els nostres notaren les setmanes sense jugar, però tragueren la seua qualitat i el saber estar per a endur-se la victòria. La victòria deixa a l'equip situat a la tercera posició de la classificació amb nou partits juats, set victòries i sols dos derrotes davant els dos primers classificats. Molt bona temporada fins ara xics, ara continuar així i esperar que punxen els dos de dalt.
L'altre equip que jugava va ser el nostre Sènior Masculí, equip que va aconseguir una necesaria victòria davant un equip de la zona baixa de la classificació com es el C.B. TEIXERETA ´A´ per un resultat apretat de 48-42. Aquesta victòria deixa a l'equip a la dotzena posició de la classificació, de catorce equips amb un balanç de cuatre victòries per set derrotes. Hi ha que millorar xics, de segur que amb el plus d'entrenaments que està imposant el nou entrenador aquestos números no es pareixeran en res al finalitzar la lliga.
 
Anem ara a anomenar als millors jugadors de la jornada:
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
BASE: Joan Calatayud (J.M.) Destacat a la victòria del Júnior.
ESCOLTA: Richart Sanz (J.M.) 8 punts per a ell a la victòria.
ALERO: Sergio Serrat (J.M) El millor del Júnior amb 18 punts.
ALA: Hèctor Leiva (S.A.) Va trencar el partit amb dos triples consecutius.
PIVOT: Àlvaro Robles (C.M.) El millor dels Cadets a Algemesí.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
SERGIO SERRAT (Júnior Masculí) Altra vegada espectacular amb 18 punts. Enhorabona !!!
 
Fins prompte !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada