23 de gener del 2013

CRÒNICA JUNIOR MASCULÍ 13/01/13

V-74 VILLENA 70 - 67 C.S.A. CARCAIXENT

Un altre partit per a oblidar, no per el resultat, si no per el mal joc exhibit, la lesió de Josep i la mala actuació arbitral.
Partit molt igualat on el primer quart va ser un intercanvi de cistelles, i que acabà amb 24-19 al marcador.
Al segon quart i fins el minut 4, vam estar més encertats i començarem amb un 9-0, per posar al marcador el 24 - 28. A partir d'açi un altre intercanvi de cistelles, per deixar el marcador 34 - 41 al descans.
El tercer quart va ser molt igualat encara que amb un poc mes d'encert per part d'ells, deixant el marcador 53 - 55.
A l' últim quart i fins el minut 8, tot seguia igual però amb 63 - 65.
Apleguem al minut 10, amb 65 - 67, i ja no vam fer cap cistella més.
Aquest minut l'àrbitre ens xiulà 7 faltes molt dubtoses, per cap d'ells. La sort que vam tindre es que de 14 tirs sols en feren 6, si no la diferència haguera segut més gran.
Lo que no es pot fer, es fallar 14 tirs lliures i 6 d'ells a l' últim quart.
Hi ha que treballar mes dur i sacrificar-se més en defensa, que a la fi es on es guanyen els partits.