25 de gener del 2013

CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ 20/01/13

C.S.A. CARCAIXENT 45 - 52 ENGUERA BASQUET

Partit molt disputat contra un rival directe, i en el que no vam estar molt encertats de cara a cistella. i una mala decisió meua en defensa al tercer quart per provar, va fer que s’escaparen un poc al marcador.

Bé anem al partit.

Primer quart (15 – 8) per a nosaltres, gràcies al (8-0) del últim minut on vam fer dos triples.
El segon quart (12 – 13) i al marcador (27 – 21).

El tercer quart va començar amb un canvi de defensa per part nostra, però on realment fallarem va ser en atac. Fins el minut “7” no vam fer cap cistella i a més encaixarem un parcial de (0 -13), deixant al marcador en (27 – 34). Després un (8 – 0) nostre i un par de tirs lliures d'ells deixaren el marcador al final del quart (35 – 36).

I l' últim quart va ser una calcomania del tercer. Vam estar “5”minuts sense fer cap cistella i encaixant un (0 -7), posant el (39 – 46) al minut “8”.

Als dos minuts finals menys una cistella de dos tot el demés van ser tirs lliures. “4” de “12” tirs lliures. Si perdem de “7” i resulta que fallem “8” tirs lliures en els dos últims minuts, no hi ha que ser molt llest per veure un dels principals defectes que tinguem.

La sort que vam tindre es que ells van estar igual de desencertats, ja que en eixos dos minuts tiraren “14” tirs lliures i en convertien “6”. Al final (45 – 52).

Bé s'ha acabat la primera volta, amb “7” victòries i “4” derrotes i quarts a la classificació. Després de reflexionar amb els jugadors, anem a intentar que la segon volta siga millor e intentar lluitar per el segon o tercer lloc de la classificació.

Serà dur i tindrem que millorar moltes coses, però acudint a entrenar i posant tots de la seua part, crec que podrem aconseguir-ho.

Pròxim partit contra el segon classificat,  C.B. Genovés però si no passa rés l'aplaçarem per fer-los un favor. Encara no sabem la data.