24 de gener del 2013

CRÒNICA INFANTIL MIXT 20/01/13

Primera crònica del Infantil per al Blog, i que millor manera per a començar que amb un partit Carcaixent-Alzira. En un principi intuíem que seria un partit complicat, no sols per ser el derbi per exel.lència sino també per que anaven empatats a la classificació sext i sèptim classificat respectivament amb un balanç de (4-5) els dos equips.

Passem a comentar el partit un poc. Els quatre primers quarts (la primera part) eixirem concentrats sobretot en defensa, ja que el Alzira no anotà fins al minut “2” del segon quart. Tot perfecte fins que al tercer quart amb el marcador (23-5) ens relaxem en defensa i en fan un parcial durant aquest quart i el següent de (4-19), que reduïa el marcador a sols tres punts de diferencia al descans (27-24).

La segona part tornarem a la concentració defensiva i ja no vam perdre cap quart, l’avantatge va anar augmentant poc a poc fins als 21 punts del final (57-36). Molt be tot l’equip que poc a poc millora i es nota.

Per a la pròxima setmana ens desplaçarem a Alcudia per a jugar un altre partit igualat contra el E.M.B.A INF M. i que cal guanyar ja que els dos equips anem empatats (5-5) serà l'últim partit de la primera volta. A per ells!