12 de desembre del 2012

RESUM I PRÈVIA DE LA JORNADA


Aquesta vegada comentarem el que va ocòrrer la setmana passada als partits dels nostres equips, i el que ens espera per a la pròxima jornada al mateix temps, degut als pocs partits que han disputat els nostres, degut al pont de l’Inmaculada.
Els dos equips que jugaren van ser els nostres màxims representants, i els resultats no van ser massa favorables:

Les xiques del Sènior Femení, després de sis partits consecutius sense coneixer la derrota, caigueren davant el DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. per un ajustat 65-63, aquest resultat deixa al nostre equip empatat en una emocionant lliga amb dos equips: DENIA B.C.- CAFEMAX S.L.. i C.B. TEIXERETA amb una sola derrota, i per darrere del nostre proper rival, el líder del grup amb tots els seus partits guanyats, el C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA, equip que visitarà la nostra pista el proper dissabte a les 18'00h on les nostres xiques de segur que jugaran un gran partit per a demostrar quin equip es el millor del grup. Vos esperem a tots, les nostres xiques ens necesiten. A per elles !!!

L'altre equip Sènior, el Preferent Masculí també va perdre el seu partit davant el líder del seu grup, el HERMANOS BALAGUER CANALS, equip que venía a Carcaixent amb un balanç de 8 victòries i cap derrota, i que els nostres van plantar cara ja que el resultat va ser un ajustat 64-67. Molt bona imatge dels nostres davant un dels millors equips de la categoría, on el nostre equip va deixar escapar una avantatge de 14 punts que portava al descans. De totes formes es nota la milloría de l'equip, i ara amb partits més "asequibles" segur que també es noten els resultats. El pròxim partit dels nostres es a Silla, el proper dissabte a les 16'30h davant l'equip FUNDACION ECO-RAEE´S BASQUET SILLA , equip que està empatat amb el nostre amb tres victòries, així que a anar escalant posicions xics.

El nostre Cadet entrenat per David, juga aquesta vesprada a les 19'00h, es seu partit aplaçat del dissabte passat davant l'equip EDM PICASSENT, últim classificat a la classificació amb ningún partit guanyat de moment. El nostre equip també jugarà el dissabte, a la seua hora habitual, 9'30h davant l'equip EMBA CADET, equip que porta de moment una victòria, així que sense confiar-se, i jugant com sabem a vore si aquesta setmana aconseguim dos noves victòries i pujem algún lloc a la classificació. L'equip comptarà amb una nova incorporació, Cristopher Calatayud, molta sort Cristo. Ànims xics!!!

L'altre Cadet, el Femení, després del descans torna a la pista, aquesta vegada el seu rival serà l'equip EDM PICASSENT, un equip que encara no coneix la victòria. El partit es disputarà a Carcaixent el proper dissabte a les 11'30h. A guanyar xiques !!!

Continuem amb l'equip més en forma del club, el nostre Júnior Masculí, equip que continuara sense jugar degut a que aquesta jornada descansa i no te partit, així que a continuar entrenant xics.

Per últim pasem als nostres xics del Sènior B, l'equip de Toni Navas, juga a casa a les 16'00h davant l'equip C.B. ATHLETIC SUECA, partit interesant, ja que l'equip suecà porta una victòria més que els nostres, així que a per ells xics.

Això es tot per a aquesta setmana, a la setmana que ve, comentarem com han quedat tots els partits. Sort per a tots els equips i molts ànims als lesionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada