20 de desembre del 2012

PRÈVIA JORNADA

Una setmaneta més ens preparem per a vore el que ens depara la pròxima jornada, en el que respecta als partits dels nostres equips:
Comencem com de costum per les xiques del Cadet, que aprofitaran la seua jornada de descans per a jugar un partit aplaçat que teníen pendent davant les terceres classificades, l'equip SAGRADO CORAZON. Difícil desplaçament per a les xiques de Marién que intentaran demostrar que el bon partit de la jornada passada el poden tornar a fer. Molta sort xiques !!!
Els xics del Cadet també es desplaçaran, aquesta vegada a Algemesí, per a jugar davant l'equip AUTO SELECCIO-C.B. ALGEMESI, equip que de moment porta una victòria, per lo que es una bona oportunitat per a seguir sumant victòries i bon joc. A per la victòria !!!
Els nostres Júniors, després de tres setmanes sense jugar, jugaran el proper dissabte a les 20'00h al Pavelló de Carcaixent, davant l'equip CLUB BASQUET MONÒVER, esperem que el descans obligat de l'equip no trenque la ratxa de victòries que portava l'equip.
Els equips Sèniors, Femení i B, no jugaran ja cap partit fins al proper any, degut a que el seu calendari es para fins al 12-13 de Gener. Ara toca descansar.
El que si que juga, i té una bona oportunitat de sumar una nova victòria, es el nostre Sènior Masculí A, que el dissabte a les 18'00h jugarà davant l'últim classificat del grup amb ningúna victòria de moment, l'equip C.B. TEIXERETA ´A´, hi ha que guanyar xics per a distanciar-nos de la zona de descens.
 
Tot açò és el que ens espera aquest cap de setmana, desde la directiva del C.S.A. CARCAIXENT, volem aprofitar l'ocasió per a desitjar-vos Bon Nadal, ja que la pròxima actualització serà passat les dades nadalenques, esperem que vos porten molts regalets i que carregueu les piles per a tornar a tope després de les festes.
 
BON NADAL !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada