28 de novembre del 2012

CRÒNICA SÈNIOR B 24-11-12

Tercer partit a casa dels nostres, aquesta vegada no va poder ser el sumar una nova victòria. Una llàstima, ja que en principi els nostres eren favorits per a guanyar el partit i de fet durant tot el partit els nostres anaren davant al marcador.

Comentem un poc el partit: El primer quart va començar amb un parcial de (9-0) que els nostres no saberen aprofitar per a escapar-se ràpidament en el marcador i amb un parcial idèntic el “C.B. Polinyà" empatava el partit. Al final del quart el parcial va ser favorable als nostres (17-12).

Al segon quart dir que hi ha una errada en l’acta que suma un punt de més al Polinyà, en el minut “8” suma dos punts per un tir lliure, però no existeix cap personal i val. Apart de la errada mal quart dels nostres amb un parcial en contra de (13-18). Al descans el marcador estava empatat a “30” punts.

Després del descans partit molt igualat amb molt poques cistelles, però on cap dels dos equips aconseguia una diferència major de dos punts. Comentar que en aquest quart i en l’últim l’arbitre es va oblidar de pitar faltes totalment clares a favor dels nostres. Al final del quart novament marcador empatat a “39” punts.

Últim i definitiu quart on els nostres van cometre MOLTÍSSIMES errades, pèrdues de pilota, atacs precipitats, males defenses, tirs lliures fallats, una tècnica en contra. Tot això va fer que el nostre “Sènior B” perdés el partit. Destacar d’aquest últim quart el penós percentatge de tirs lliures (6-16) tan sols en aquest quart.