27 de novembre del 2012

CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ

Nova victòria del júnior davant el c.b.Petrer per 54 - 37.

Partit disputat que no es va trencar fins al tercer quart, però que fins eixe moment, estava controlat amb diferències de 5 o 6 punts.

El primer quart va acabar amb empat a 11 i no va ser fins el minut nou del segon quart, quant agafarem un avantatge de 7 punts, per aplegar al descans amb 21 - 16 a favor nostre.

El tercer quart també va ser prou igualat (18 - 14), acabant 39 - 30 al temps reglamentari.
L'últim quart va ser un intercanvi de cistelles, però també va ser per a nosaltres (16 - 7), deixant el marcador amb el 54 - 37.

Cal comentar que hi ha un aspecte on tenim que millorar molt: ELS TIRS LLIURES.
Tirarem 27 tirs lliures en tot el partit i en fallarem 20. Es una quantitat de punts que no ens podem permetre el luxe de perdre'ls i que si el partit haguera estat mes igualat, ens hagueren trencat la balança a favor nostre.

Comentar que va debutar com a reforç del cadet, Joan Fillol amb el nº 12.

Jugadors: 4 Raul (5), 5 Múrcia (8), 6 Josue (-), 7 Josep (-), 8 Joan (13), 10 Guillem (1), 11 Richard (13), 12 J.Fillol (1) i 15 serrat (13).

Destacar Joan,Richard i Serrat amb 13 punts cada un i el debut de Joan Fillol, que només va fer 1 punt però va aportar molt en defensa i en atac.