24 de setembre del 2012

SUPERMANAGER C.S.A. CARCAIXENT



Aquesta setmana comença l’ACB, i a la seua pàgina oficial, www.acb.com apareix un joc molt divertit anomenat SUPERMANAGER, de segur que tots el conegueu.
Desde el club volem crear aquest any una lliga privada, amb el nom C.S.A. CARCAIXENT i la contraseña csacarcaixent, les bases del joc les trobareu a la mateixa pàgina o directament a: http://supermanager.acb.com/ crea el teu equip amb les estrelles de la lliga ACB i competix amb membres del club.
Sols es podrà tindre un equip per jugador, busca la lliga C.S.A. CARCAIXENT al apartat de “ligas privadas”, fica la contraseña csacarcaixent i a jugar.
Semanalment intentarem informar a través del blog dels guanyadors semanals, tambè hi ha sorpresa per al guanyador final.
Demanem que per a saber qui es quí el nom de l’equip siga el vostre nom i cognom, acompanyat per les inicials del teu equip, per exemple:
ANDREU AHULLANA S.A, MIQUEL ADRIA S.B, SERGIO SERRAT J.M, SARA LIZONDO S.F, MIQUEL CUENCA C.M o FATIMA CUMPLIDO C.F
No dubteu i afanyeu-se a apuntar-vos, ja que la lliga ACB comença aquest pròxim cap de setmana, i cuant més jornades pasen menys posiblitats de guanyar tindreu.
Durant la setmana vos informarem dels rivals dels nostres equips SÈNIOR AUTONÒMIC FEMENÍ i SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT per al dissabte que ve en la presentació.
Fins l’altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada