12 de setembre del 2009

Senior Masculino B









SEGUNDA VICTORIA DEL EQUIPO:

Partido excelente de todo el equipo donde el equipo rayó a un nivel excelent, con una fuerte defensa y rápidos contrataques se consiguió aumentar el marcador. Tras el paso por el descanso el equipo local salió con una fuerte presion y muchas faltas que el arbitro no pito y sirvió para igualar el partido. De nuevo un empujón defensivo y una buenaseleccion en ataque se consiguió abrir brecha en el marcadoren el último cuarto y aguantar la presion para ganar el partido.
Destacar la variedad de puntos en todo el equipo y en especial el partido realizado por ARNAU CLIMENT con un dominio en defensa imponiendo su altura y poderio como en ataque reboteando bien y dando segundas acciones al equipo. En definitiva un gran partido y una merecidísima e importante victoria contra un equipo de la parte alta de la clasificacion.
Este es el equipo, con esta implicación de todos, seguro que seguimos sumando. GRÁCIAS CHICOS.
Parciales: 6-10/3-19/22-6/6-15.
Destacados:
Arnau Climent, y los bases Miquel Adria y Angel Fernandez con una gran direccion.

Jugaron y anotaron: Diego (0),Miquel (7), Quique (6), Oscar (4), Ximo (6), Angel (7), Lopez (3), Miguel (1), Alex (5), Arnau (9), Javi (2).

DURA DERROTA DAVANT EL LÍDER:

Partit de pocs comentaris, el jugat per l'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT davant l'Alginet, derrota davant el líder de la categoría, un equip amb molta calitat per a la categoría de zonal, els parcials fòren: 9-21, 6-25, 7-14 i 7-25.
Per part dels nostres jugaren i anotaren: Diego (4), Miquel (2), Quique (7), Oscar (4), Ximo (0), López (3), Miguel (2), Àlex (5), Arnau (0) i Javi (2).

El pròxim partit es una bona oportunitats per a aconseguir una nova victòria, davant la LLosa de Ranes, molta sort xicons !!!

PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

L'equip aconseguí la primera victòria de la temporada, davant el ESTIL REF. GANDIA, per 71-56.
El partit començà molt bè per als nostres, amb dos triples consecutius de Quique, que estigué molt acertat al llarg del partit, l'equip aconseguí arribar al final del primer cuart amb una renta més que notable de 24-8.
Ningú esperava el mal segon cuart vist el gran joc efectuat al primer cuart, però l'equip es confià i el Gandía ho aprofità, ja que guanyà el cuart per 14-23, i provocà que arribarem al descans amb un ajustat 38-31.
El tercer cuart l'equip despertà i tornarem a agafar ventaja al marcador, que ja no desaprofitaríem, al final del tercer cuart 60-43.
Lúltim cuart va ser pur tràmit, i va servir per a que les noves incorporacions, Javi Navas i Julian León agafaren minuts, al final 71-56.

Per part de l'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT jugaren i anotaren: Diego (4), Miquel (13), Quique (17), Òscar (9), Ximo (6), Àngel (3), Julian (2), Lòpez (12), Àlex (1), Arnau (2) i Javi (2).

El pròxim partit jugarem davant el Polinyà, partit que es va suspendre per la pluja, esperem que continue sumant victòries.

Molta sort !!!.

NOVA DERROTA DE L'EQUIP SÈNIOR B EN ALGEMESÍ.

El passat dissabte l'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT, disputava la 14ª jornada de lliga, l'encontre davant CAIXA RURAL C.B. ALGEMESÍ va acabar amb derrota, amb un resultat de 50-32.

L'encontre va començar malament desde el principi, amb un parcial de 7-0 al minut 3, que va ocasionar el primer temps mort del partit demanat per el nostre entrenador, despres d'aquest temps mort es va aconseguir la primera cistella, gràcies a Oscar, però no era suficient, i arribarem al final del primer cuart amb un resultat de 12-4, després de dos tirs lliures anotats d'Àlex.
El segon cuart va seguir amb la mateixa tònica, encara que els nostres estigueren un poquet més acertats, al final del cuart 27-13 per als locals.
El tercer cuart va ser el mes igualats dels cuatre, ja que finalitza amb empat a 13 punts, i va fer que l'Algemesí no es distanciara mes del marcador, al final del cuart 40-26.
L'últim cuart es paregué al tercer, pero amb poc encert de cara a la cistella dels nostres, ya que sols ferem 6 punts, que posà el marcador final de 50-32 per als d'Algemesí.
Aquesta derrota envía als nostres a l'última posició de la classificació, amb un balanç de 0 victories per 8 derrotes.
La pròxima jornada es disputarà a Carcaixent, el proper dissabte davant el Xàbia, equip que està situat a la segona posició, es un bon moment per a guanyar a un equip de la zona alta i agafar moral per als propers partits.

Per part dels nostres, jugaren i anotaren: Diego (2), Miquel (2), Quique (0), Oscar (7), Ximo (0), Àngel (6), Lòpez (7), Miguel (1), Àlex (7) i Arnau (0).

L'equip es noticia tambè perque prompte podrà comptar si tot va be amb dos noves incorporacions, esperem que siguen d'ajuda per a l'equip per afrontar la segona volta.

1 comentari: