24 de febrer del 2014

RESUM JORNADA

Bona jornada la passada per als nostres equips, ja que només el nostre JÚNIOR MASCULÍ, que tenía un partit molt complicat i les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, van caure derrotats, tots els demés partits els vam comptar amb victòria, anem a repassar el que va ocorrer:

Comencem amb el CADET MASCULÍ, que el passat dissabte aconseguí la seua segona victòria de la temporada, la primera en aquesta segona fase per un ajustat 45-41 davant l'equip C.B. MALILLA, els nostres després d'un bon començament de partit es deixaren remontar, menys mal que després saberen refer-se i emportar-se la victòria. L'equip és col.loca quint amb una victòria per dos derrotes:

6JOVENS L´ELIANA  3031001603-3

L'equip JÚNIOR FEMENÍ, caigué derrotat, l'equip de Toni Navas, jugava davant del segón classificat, les alicantines del C.B. EL VERGER, les nostres van estar tot el partit per baix al marcador d'uns deu punts més o menys, però les pèrdues de baló als últims minuts feren que el resultat marcara a la fí del partit un abundant 54-34. Una llàstima la derrota, ja que fà que les nostres baixen una posición a la classificació i ocupen la segona plaça:

1C.B. EL VERGER  32116213652
2SAN ANTONIO  3211301305-1
3EMBA-ALZIRA  2111039831
4C.B. OLIVA  211991053-1
5U.P. BÀSQUET GANDIA  202781032-2

L'altra derrota de la jornada la va sofrir el nostre JÚNIOR MASCULÍ, que plantà cara al gran equip del E.M.B. LA ALCUDIA, (líder de la classificació amb només una derrota), ja que fins al descans els nostres estaven vius al partit, al final el resultat va ser de 46-70, derrota que deixa als nostres a la novena posició de la classificació.

11L´OLLERIA BASQUET  14113586107215-12

Bona victòria del nostre SÈNIOR B a la pista del colista el BÀSQUET PICASSENT per 61-75 en un partit que després del descans els nostres van trobar el seu joc. La victòria deixa a l'equip quint:

10BASQUET PICASSENT  112952364913-2

L'equip que també aconseguí una complicada victòria davant un gran equip va ser el nostre SÈNIOR A, ja que va derrotar a l'equip alicantí del C.B. ELDA per un resultat de 55-48. L'equip de Topo, després d'un gran primer quart, 23-8, és va relaxar durant el segón quart, però gràcies de nou a un bon començament al tercer va aconseguir una avantatge de 10 punts que no va desaprofitar. Així és queda la classificació: