20 de febrer del 2013

RESUM DE LA JORNADA 17/02/13

Mala jornada per a la majoria d'equips del club, ja que hem tingut derrotes inesperades i derrotes amb resultat abundant, anem a fer un resum de com va quedar el cap de setmana anterior:

Una de les alegries ens la va donar l'equip INFANTIL MIXT, l'equip entrenat per Juanjo Escandell va derrotar al cuer de la classificació, el C.B.G. GUADASSUAR per un clar (82-23). La victòria deixa a l'equip a la part mitja de la classificació, a la sexta posició amb set victòries i set derrotes.

L'equip CADET FEMENÍ va tornar a caure derrotat, aquesta vegada davant l'equip SAGRADO CORAZON, segon classificat, per un resultat de (33-48). La derrota, deixa a l'equip entrenat per Marién Ramón també a la sexta posició de la classificació, però amb quatre victòries i set derrotes.

Una de les victòries d'aquesta setmana ens l'ha donat l'equip CADET MASCULÍ, que va derrotar a casa a l'equip ENGUERA BASQUET per un clar (76-30). La victòria deixa a l'equip entrenat per David Gomis quart classificat amb deu victòries i quatre derrotes, a dos victòries del segon classificat.

El partit més complicat per als equips del club el tenia el nostre JÚNIOR MASCULÍ, l'equip de Ximo Sanz, es desplaçava fins a Canals per a jugar davant l'equip FEM BASQUET CANALS, equip líder del grup que encara no coneix la derrota, però que apunt van estar el passat dissabte, ja que els nostres caigueren derrotats en la pròrroga per un ajustat (60-54). Una llàstima per a l'equip, que els deixa tercers classificats amb nou victòries i sis derrotes. Ànims xics !!!

L'equip Sènior B aconseguí per segona vegada consecutiva una victòria per (35-58) davant l'equip C.E.B. CARLET. La victòria aúpa a l'equip entrenat per Toni Navas a la sèptima posició de la classificació amb "5" victòries per "8" derrotes.

La decepció de la jornada ens la va donar el nostre SÈNIOR FEMENÍ, l'equip de Mª Carmen Merlo caigué derrotat per un ajustat (37-35) davant l'equip PARC NATURAL SERRA GELADA FEM, una derrota que no esperàvem, ja que l'equip contrari fins el moment sols havia aconseguit una victòria, i les nostres derrotaren a aquest mateix equip per (60-19). Les baixes de jugadores importants sumat de la confiança que l'equip afrontava el partit va portar a la derrota. La derrota deixa a les nostres quartes a dos victòries de la primera posició. No passa res xiques, encara queda molta lliga i partits importants per disputar, hi ha que confiar en les xiques, ja que ja ens han demostrat en moltes ocasions de la classe i qualitat que tenen. Ànim xiques !!!

Un altra derrota dolenta, la va sofrir el nostre Sènior Masculí, que diumenge passat va caure a Alcoi davant l'equip NOU BASQUET ALCOI, per un clar (57-40), resultat que no reflexa el que va ocorrer al partit, ja que el partit estava empatat a l'últim quart del partit. (La crònica la penjarem demà junt a la prèvia de la jornada.). La derrota deixa a l'equip d'Àngel Arcos a la dècima posició, amb set victòries i deu derrotes.

Passem a anomenar als millors jugadors del club en la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: J.Carlos Jarilla (I.M.) El millor de l'equip Infantil a la victòria.
ESCOLTA: Quique Tarragó (S.B.) També va ser el millor del seu equip a Carlet.
ALERO: Miquel Cuenca (C.M.) 18 punts per a Miquel en la victòria del Cadet.
ALA: Juanjo Escandell (S.B.) Bon partit de Juanjo a Carlet.
PIVOT: Frank Salinas (I.M.) 16 punts per a Frank a la victòria del seu equip.

MVP DE LA JORNADA:

JUAN CARLOS JARILLA (INFANTIL MIXT) Partidàs de JuanCar el dissabte en la victòria del Infantil davant el GUADASSUAR.

No ens volem acomiadar sense anomenar que l'equip que més millorarà aquesta segona volta segons els seguidors del "blog" és l'equip Júnior Masculí. A veure si és veritat, ja que millorar la primera volta és disputar el llocs d'ascens de categoria.