22 de gener del 2013

RESUM JORNADA

Després d'una setmana sense actualitzar el blog, tornem a la feïna, amb el que ens va deparar la jornada en l'anterior cap de setmana.

Comencem com es habitual amb el Cadet Masculí, els xics de David es desplaçaren fins a Valéncia per a jugar davant l'equip PICKEN CLARET ´B´, els nostres van fer un partit molt serios i s'emportaren la victòria ajustada per 36-48 cap a Carcaixent, l'equip a falta d'una sola jornada per a finalitzar la primera volta, es col.loca cuart a la classificació amb set victòries per tres derrotes. Molt bona temporada fins al moment xics enhorabona i a continuar treballant.

Les xiques del Cadet Femení per segona vegada consecutiva que es desplaçen a Valéncia a jugar, plou i es suspen el partit, aquesta vegada l'equip no va poder disputar el seu partit davant l'equip TABERNES BLANQUES A. La Federació a decidit que l'encontre es dispute el proper dimecres día 30 de Gener a les 19'30h. A les xiques també es falta un partit per a finalitzar la primera volta, el que no es va disputar aquesta jornada, de moment les nostres estan classificades sextes de nou equips amb dos victòries per cinc derrotes. Ànims xiques que hi ha que estar més amunt.

Males noticies per a l'equip Júnior, ja que ens tenía molt be acostumats aquesta temporada, l'equip de Ximo Sanz va caure derrotat per segona jornada consecutiva davant l'equip ENGUERA BASKET, per 45-52, dura derrota dels nostres que van deixar escapar la renta al seu favor que portaven al descans. L'equip Júnior finalitza la primera volta de la competició amb un bon treball de moment, a pesar de la derrota l'equip continua tercer classificat amb un balanç de set victòries per cuatre derrotes.

L'equip del Sènior B, va estar apunt de donar la sorpresa de la jornada a la seua lliga, ja que vistiava Carcaixent el líder invícte del grup, l'equip C.B. EL VERGER,  els nostres donaren la cara fins al final, però caigueren derrotats per un ajustat 38-44. La derrota deixa a l'equip a l'octava plaça amb tres victòries per sis derrotes, a una sola jornada de finalitzar la primera volta.

Les xiques del Sènior Femení, van aconseguir una nova victòria davant un dels equips situats a la part alta de la classificació, les nostres derrotaren a l'equip C.B. TEIXERETA per un resultat de 67-48, molt bon resultat ja que l'equip d'IBI, arribava a Carcaixent, igual que les nostres amb només dos derrotes al seu casiller. La victòria torna a les nostres a la segona plaça, a una sola victòria dels líders el C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA i el DENIA B.C.- CAFEMAX S.L..

Bona noticia la del nostre equip Sènior A, els nostres a pesar de les baixes importants de jugadors i dels seu mister Àngel, derrotà a un dels equips més en forma de la categoría, ja que l'equip del C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO arribava a Carcaixent amb sis victòries consecutives. Els nostres derrotaren a l'equip de la ribera per un ajustat 52-50, després de remontar un encontre on només a l'últim minut els nostres es ficaren per davant al marcador. Una canasta a l'últim segon del partit del veterà Antonio Castillo, va donar la victòria als nostres. Aquesta victòria fa que l'equip puje una posició a la classificació, després de finalitzada la primera volta, l'equip es sitúa a la 11ª posició de la classificació, amb 5 victòries per 8 derrotes.

Pasem ara a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Ferran Arbona (C.M.) Molt bon partit de Ferran a València
ESCOLTA: Natxo Badenes (S.A.) Gran partit de Natxo, sobretot a la primera part.
ALERO: Miquel Caballero (C.M.) Molt bé també Miquel davant el Claret.
ALA: Àngela Ricart (S.F.) La de Manuel va ser la millor de l'equip davant Ibi.
PIVOT: Andreu Ahullana (S.A.) El millor del Sènior a la victòria davant el Benifaió.

MVP DE LA JORNADA:

ANDREU AHULLANA (S.A.) molt bé durant tot el partit, finalitza l'encontre amb 15 punts.

Això es tot per hui prompte ens vegem amb la prèvia de la pròxima jornada.