30 de gener del 2013

CRÒNICA INFANTIL 27/01/13

Partit importantíssim el del passat dissabte front el E.M.B.A. de Alcudia, era l’últim partit de la primera volta i tots dos equips estàvem empatats en victòries i derrotes (5-5). Per tant partit contra un rival directe per a continuar pujant posicions a la classificació. Comentar que per al partit l’equip acudia amb nombroses baixes, totes de jugadors interiors i que tan sols comptàvem amb un interior: Alejandro Alonso.

La primera part del partit va ser molt igualada, on ells van tindre l’únic avantatge del partit que va aplegar a ser de tan sols “2” punts, a partir del quart quart ens posarem les piles amb un parcial de (0-10), perfecte aquest quart tant en defensa com en atac. Al descans el marcador estava (15-24).

La segon part vam ser molt superiors i trencarem el partit al nostre favor. Així i tot vam tindre algun baixó d’intensitat, com al quint quart on vam estar perfectes en atac fent “18” punts en defensa, però no baixàvem a defensar i encaixarem “11” punts de contraatacs fàcils. Després el sext quart un desastre total on casi ens remunten el partit ja que al final del quart aconseguiren posar-se “6” punts baix (38-44). Menys mal que els dos últims quarts vam tornar a la concentració defensiva i trencarem el partit per al nostre favor (42-62).

Jugaren: Edgar (6), Alejandro (4), Andres (-), Alessandro (12), Nico (2), Joan (-), Jarilla (26), Claudia (-), Aaron (9), Pau (3).

Victòria molt important que ens col.loca quints a la classificació empatats amb el: NUMISMATICA SAETABIS CANALS equip al que ja guanyarem jornades enrere. La pròxima jornada comença la segon volta amb un partit molt molt complicat davant el segon classificat que sols a perdut un partit el: SÈNIA INFORMATICA-C.B. ALGEMESI. El partit serà dissabte a les 20:00 en Algemesí.