30 d’octubre del 2012

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR FEMENÍ, C.B. PEGO-C.S.A.CARCAIXENT

PEGO 55 – CSA CARCAIXENT 67
Primer partit que disputaem fora de casa, concretament a la localitat de Pego. La nota positiva fou el resultat, la segona victòria per a les nostres xiques i per contra, la nota negativa fou la lesió del nostre base, Carol.
Començarem el primer quart dubtant i així es podia vore en el marcador, ja que el parcial fou de 11 – 14, però clarament en el segon quart les coses canviaen i amb una defensa més intensa, el nostre rival sols podia anotar a base de tirs lliures, i un millor atac (tres triples consecutius), feien que conseguirem una diferència en la mitja part de 14 punts al nostre favor.
Començava el tercer quart i les coses pareixia que anaen a acabar conforme estaem començant el tercer quart, ja que nosaltres agafavem una diferencia de 20 punts a base de contraatacs i trencar la seua zona 2x3. Per contra, el nostre rival sols ens feia 2 canastes en joc, ja que tot lo demes eres tirs lliures tirats (18 llançaments desde la línea de tirs lliures per 6 que ferem nosaltres). Així acabava el tercer quart en un parcial de 13 – 19 a favor de les nostres xiques i propiciaba el començament del últim quart. Un final que podiem catalogar com a “roin o desastros”. La bona feina duta a terme durant tot el partit ens la carregarem en 5 minuts, i es que l’acumulació de faltes de les nostres, la lesió, sumat en algunes decisions arbitrals un tant perjudicials per a nosaltres, feren que estiguerem pensant més en altres coses que en lo important que era la defensa.
Però bueno, important victòria per a nosaltres que ens demostrà que no ens tenim que relaxar en cap moment, i desde ací li donem molts ànims a Carol per a que es recupere lo més aviat posible i ens puga ajudar prompte.