19 de juny del 2012

¡¡¡¡ A LA FINAL !!!!!

Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, aconseguiren el dissabte passat al pavello, algo històric per al club, ja que ens classificarem per a la final de la COPA FEDERACIÓ, al derrotar clarament per un resultat de 71-37 a l'equip COLEGIO ALEMAN, aquest resultat sumat a la victòria en el partit d'anada ens dona el "pase" a una final on ens espera un dur rival com es el U.B.F. TORRENT.
Vos deixem un resum d'aquesta copa federació:

Ja estem a les finals!!
 Dissabte passat davant la nostra afició, al pavelló de Carcaixent, el senior femení conseguiem classificar-nos per a poder disputar la final del Trofeu Federació.
A pessar de passar com a invictes a la semifinal i no pedre cap dels partits disputats en esta fase, no anem a negar que no hem tingut complicacions i partits més dificils dels que ens esperàvem. Entre ells, destacariem 2, el disputat a casa davant el Torrent, ( el nostre rival a la final, el qual ha anat de mes a menys impossant el seu bon joc i la seua fortaleça davall els aros, cosa que els fa un gran i digne rival per a la final),  i l’Alboraia. I es que quan te confies, la única cosa que te pot passar es acabar mal, però bueno, ahí encara ens estaem conjuntant i coneguent, cosa que ara ja podem dir que poc a poc ja som més equip i ho puguerem demostrar a les semifinals davant el Colegio Aleman.
 El primer partit el disputarem a casa d’elles. Una pista difícil on ens costà molt marcar el nostre ritme de joc. Començarem a bon ritme i la nostra defensa s’impossaba al seu atac. Puguerem tancar el segon quart deixant el seu casiller a 0 punts, però després del descans ens relaxarem i fallarem lo infallable. Poc més podiem fer davant d’un ponent que feia i les característiques de la pista. Finalment ens emportaem la victòria a Carcaixent amb un marcador favorable de  26 – 40.
 El segon partit el disputarem al nostre pavelló. Començarem atascades en atac i ens quedarem més de 5 minuts en el marcador 25 – 15. I es el que passa, duiem una renta favorable de 14 punts i això en el cap de les jugadores du a la relaxació. Al segon quart el partit era un correcarrers, fallaem canastes soles davall de canasta i això feia que el marcador en la mitja part fora tan baixet. Descans, 10 minuts de relaxació i Carcaixent es ficava el mono de feina. Bon atac i millor defensa feien que acabarem el partit amb un marcador de 71 – 37, el qual ens donaba ànims i força per a poder disputar aquest dissabte de la final.
MVP: La nostra afició. El partit del dissabte fou el dia que més grada tinguerem. Gràcies a tots ¡!!!
I ………el dissabte que ve, a les 18.00, on esperem donar bon espectacle i com no, continuar disfrutar.

Doncs lo dit, el proper dissabte a les 18'00h, al Pavelló Universitat de València  jugarem la final de la copa federació davant el U.B.F. TORRENT, us esperem a tots per a donar suport a les xiques, que seu mereixen després de la gran temporada i de la espectacular copa federació que estan fent.
Aquestes son les 12 heroínes que han aconseguit arribar a la final:

Començant per l'esquerre (de peu): Melisa, Esther, Teresa, Merlo (Entrenadora), Dori, Luz i Susana
Sentades: Ana, Marta, Sonia, Marién i Tania.

No volem finalitzar aquesta actualització sense donar les gràcies al nostre entrenador del JÚNIOR MASCULI i CADET MASCULÍ, que per raóns personals no continuarà el proper any amb nosaltres, moltes gràcies per aquestos dos anys JAUME.
Tambè comentar-vos que si voleu acompanyar a les xiques a la final, ho comuniqueu durant aquesta setmana, a vore si podem omplir molts cotxes per a donar suport a les xiques.
Sense més, i esperant contar la setmana que ve que em guanyat la COPA FEDERACIÓ ens despedim.